Op mijn vijftiende schreef ik in de schoolkrant een satire op de leraren van mijn HBS in de vorm van een autotest. Elke leerkracht kwam als auto aan de beurt. Mijn lerares Nederlands, aan wie ik het liet zien, moest daar nogal om lachen en na enige censuur van de directeur werd het stuk in de schoolkrant gepubliceerd. Dat was mijn 'debuut als schrijver'. Twee jaar lang schreef ik onder drie pseudoniemen een groot deel van de schoolkrant vol.

Na de HBS begon ik liedteksten te schrijven, eerst voor andere artiesten, later voor mijn eigen eenmanscabaret Total Loss Theater, waarmee ik derde werd op Cameretten. Inmiddels was ik ook als tekstschrijver in de reclame begonnen. Toen kreeg ik het zo druk met mijn freelance praktijk, dat ik stopte met cabaret en ben ik decennia lang in de reclame gebleven. Ik schreef er drie vakboeken over en daarnaast heb ik ook nog twintig jaar intensief over kunst geschreven voor de galerie van mijn echtgenote Hanneke Besseling en mij.

Sinds enkele jaren tijd ben ik teruggekeerd naar het schrijven van theaterteksten. Mijn cirkel is rond, maar binnen die cirkel ben ik nog een groot gedeelte aan het  invullen, zoals in deze website te lezen is.

Daarnaast heb ik nog diverse andere bezigheden, zoals portrettekenen, ontwerpen en bouwen. Voorbeelden daarvan vind je onder de betreffende tabs.